Najljepša okućnica i balkon

Photo by Joshua Naidoo on Unsplash

Turistička zajednica grada Gospića objavljuje javni poziv za uključenje u akciju "Najljepše uređena okućnica i najljepše uređeni balkon na području grada Gospića".

 

U sklopu akcije "Volim Hrvatsku - Volim svoj Grad" Turistička zajednica grada Gospića objavljuje javni poziv za uključenje u akciju "Najljepše uređena okućnica i najljepše uređeni balkon na području grada Gospića".
U navedenoj akciji vršiti će se ocjenjivanje uređenosti okućnice prema kriterijima:

  1. cvjetnost i hortikulturno uređenje, a što podrazumijeva vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja i raznovrsnost bilja.
  2. opremljenost, kućni broj, uređenost ograde i prilaza

Javni poziv otvoren je od 01.lipnja do 30. lipnja 2020. godine. Nagrade se dodjeljuju u dvije kategorije: "Najljepše uređena okućnica" te "Najljepše uređeni balkon" u kojoj će najveći uspjeh osigurati pobjedniku posebno priznanje Turističke zajednice.
Prijave na javni poziv se mogu izvršiti osobno u Turističkom uredu Turističke zajednice grada Gospića, u ulici Bana Ivana Karlovića br. 1, svakim radnim danom od 07.00 do 15.00 sati ili putem elektronske pošte na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, vlasnika objekta, adresu , broj telefona te priložiti fotografiju objekta u digitalnom obliku (najviše pet komada). Može se poslati I više fotografija u različitim periodima cvatnje.
Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s područja grada Gospića. Dodjela nagrada će se tradicionalno održati tijekom manifestacije "Jesen u Lici"!