Avanturizam

 Turistička agencija "Adria Velebitica" sa sjedištem u Brušanima nadomak Gospića (Park prirode Velebit), osmislila je za Vas atraktivne adrenalinske i pustolovne programe koje možete isprobati na prekrasnim predjelima Velebita i Like te u našem Pustolovno izletničkom centru "Rizvan City".

Našu ponudu temeljimo na team building i poticajnim programima za tvrtke. Kvalitetom i inovativnim programima, ali i prekrasnom prirodom koja nas okružuje privukli smo i ugostili mnoge Hrvatske i strane tvrtke.

U našoj ponudi možete pronaći i ponudu aktivnosti namijenjenih učenicima (škole), te grupama individualaca, (prijatelji, obitelji) koji žele upoznati Velebit i provesti kvalitetan vikend. Naravno, u sklopu programa za Vas organiziramo i smještaj i prehranu.

 

Posjetite nas i doživite nezaboravne pustolovine – paintball, streličarstvo, špiljarenje, absailing, trekking, jeep safari, sve na području netaknutog Velebita i Like. Sigurni smo da ćete i Vi i Vaši prijatelji biti time oduševljeni. Pustolovno-izletnički centar "Rizvan city" smješten je u Lici, u srcu Hrvatske, nedaleko grada Gospića, u malom, tipičnom ličkom selu Rizvanuša na području Parka prirode Velebit. Staro obiteljsko seosko gospodarstvo pretvorili smo u pustolovno-izletnički centar u kojem grupama nudimo mogućnost bavljenja mnogim jedinstvenim, atraktivnim pustolovnim aktivnostima. U centru, naravno, možete jesti i piti, te uz logorsku vatru pjevati na našim karaoke zabavama.